Sandstorm Metals & Energy

 Vancouver, BC

The two founders of this worldwide metals finance company desired a modern, elegant, and open office feeling for their staff as well as a stunning impression for their potential investors. The elevator lobby welcomes visitors and staff with custom lighting highlighting the fabulously modern custom gold wool area rug and oversized wall painting, with marble floors and rich, custom walnut woodwork in the background. The open reception and waiting areas feature an organically curved white stacked quartz wall that provides privacy for the public restrooms, a circular walnut and stainless reception desk, gold marble floors, custom lighting, white sheer draperies that allow light to penetrate the space, and classically designed white upholstered walnut wood lounge chairs. The open conference room adjacent to reception is surrounded by glazed wall partitions to keep the space feeling open and light. The open office space encourages natural light in all areas, staff interaction, and a fun area for employees to engage in a game of table tennis.